Onlangs stond er op Inspiresta een mooi verhaal over de geluksmomenten van het leven. En wat blijkt? Vrienden en familie spelen vaak een belangrijk rol bij deze kleine geluksmomenten. Geluksmomenten die je het liefst wilt vasthouden. Momenten die zorgen voor warme herinneringen.

Met de komst van de website Vriendenboeken.nl is het mogelijk de herinneringen aan die speciale momenten voor altijd levend te houden. Is bijvoorbeeld je zus zwanger of gaat ze trouwen, heb je binnenkort een familiereünie of neemt je kind afscheid van groep 8? Ga dan samen met familie en vrienden aan de slag en maak een heel persoonlijk boek maken vol met herinneringen, toekomstdromen, anekdotes, wensen en foto’s. Mooi voor nu en heel dierbaar voor later.

Eenvoudig en persoonlijk cadeau

Het werkt heel eenvoudig! De meesten van ons hebben vast wel eens met de pen een pagina voor een vriendenboek ingevuld. Bij Vriendenboeken.nl dachten ze, dat kan eenvoudiger en veel mooier. En dat is heel goed gelukt. Via Vriendenboeken maak je voortaan een vriendenboek gewoon achter je computer.

Je kunt een boek maken voor maar liefst 39 verschillende gelegenheden. Zodra jij een boek start kun je via de site vrienden en familie uitnodigen om mee te doen. Al deze vrienden kunnen online twee pagina’s vullen met teksten en foto’s. Daarnaast kun je het boek nog mooier maken met extra fotopagina’s, sfeerbladen en jaaroverzichten. Ben je klaar met je boek, dan plaats je online je bestelling en ontvang je binnen zeven dagen een uniek boek waarmee je iemand heel blij mee maakt.

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau dan is een eigen ontworpen vriendenboek zeker het overwegen waard! Bijzonder om te krijgen, geweldig om te geven.

‘Vriendenboek’, verkrijgbaar in maar liefst 39 thema’s

‘Sweet Sixteen’ vriendenboek

Thema pagina van een ‘Geslaagd’vriendenboek