We hebben weer een super weg adresje gevonden! Midden in de Hollandse natuur en direct aan het water ligt dit vakantiehuisje met de toepasselijke naam ‘Vakantiehuisje aan het water’.

Het ‘Vakantiehuisje aan het water’ is een sfeervol huisje, omringd door het water van de Tienhovense Plassen en vlakbij Maarssen. Vanuit het vakantiehuisje loop je zo naar de steiger en kan je met een kano of roeiboot  de plassen opvaren voor een mooie tocht over de Tienhovense Plassen. Goed gevulde picknickmand mee en genieten maar! Heerlijk ontspannen met een goed boek kan ook op de steiger. Is het mooi weer, dan kan je ook een duik nemen in het water.

Kortom, het is de perfecte plek voor een romantisch samenzijn, of om tot rust te komen en te genieten van de schitterende natuur. Het huisje wordt verhuurd inclusief twee fietsen, twee kano’s en alle linnengoed. Voor meer informatie kan je de website van ‘Vakantiehuisje aan het water’ bezoeken.

Geniet op de steiger van de schitterende omgeving!

Het huisje is ingericht voor twee personen en voorzien van alle gemakken zoals wifi, tv, nespresso apparaat met koffie en volledig ingerichte keuken

Het huisje wordt verhuren inclusief twee kano’s en een roeiboot.

Voor nog meer zalige romantische accommodaties kun je ook kijken op Romantisch Overnachten. Hier vind je echt alleen maar speciale romantische accommodaties voor met zijn tweetjes.