Veel vrouwen om je heen zijn succesvol! Jij wil ook succesvol worden! Maar hoe bereik je dat? Wij kunnen natuurlijk niet garanderen dat jij door het volgen van de onderstaande stappen (altijd) succesvol wordt. Maar wat we wel weten is dat het je een heel eind op weg kan helpen.

Principe # 1 – Weet wat je wil

Om succesvol te zijn moet je weten waarin of waarmee jij succesvol wil worden. Dit kan van als zijn: eigen bedrijf, eigen product of hogere functie in het bedrijf waar je nu werkt.

Principe # 2 – Hard Werken

Er zijn naar weinig mensen op deze aarde die hun succes zo in de schot is geworpen. Ook al ben gegeboren in een beroemd gezin of welgestelde familie. Succes moet je verdienen!
Als je aan iemand vraagt die succesvol is zal deze je altijd vertellen dat het niet vanzelf is komen aanwaaien en dat het heel wat opoffering, zweet en tranen heeft gekost.

Principe # 3 – Blijf leren

Je zult ook nooit alles kunnen weten, tijden veranderen, mensen veranderen, theorieën veranderen, inzichten veranderen eigenlijk verandert alles. Blijf je kennis vergroten en leer nieuwe vaardigheden. Je weet immers nooit wanneer bepaalde informatie van pas kan komen. Dus, lees boeken, bezoek lezingen, volg een cursus en doe zelf onderzoek op internet.

Principe # 4 – Kom in actie

Als je iets wil bereiken zal jezelf in actie moeten komen, anders zal er niets gebeuren. Kijk altijd vooruit in de richting van je doel, ook als zijn het kleine stapjes. Vergeet niet dan een wandeling van 10 kilometer altijd begint bij de eerst stap.

Principe # 5 – Hou focus

Behoud je focussen! Sluit alle niet belangrijke dingen uit en gooi overbodige ballast overboord.

Principe # 6 – Blijf positieve

Hoe moeilijk dat waarschijnlijk soms ook zal zijn ‘maar blijf ten alle tijden positief’. Zodra jezelf gaat twijfelen, zal je waarschijnlijk niet bij je doel uitgekomen.

Principe # 7 – Blijf vertrouwen

Natuurlijk is het normaal dat je soms aan jezelf twijfelen. Je vraagt je af of je de dingen wel juist aanpakt, of misschien zie jij dingen over het hoofd of je werk niet hard genoeg? Ga je twijfelen, ga dan kijken hoe je deze twijfel kunt wegnemen. Vervolg dan je doel!

Principe # 8 – Ben dankbaar en geniet

Vergeet niet tijdens je weg naar het doel dankbaar te zijn voor wat je bezit en geniet ervan. Want zodra jij je doel hebt bereik is het niet de bedoeling dat je er alleen staat! Zonder familie en vrienden!

Principe # 9 – Help anderen

Succesvol zijn is niet alleen het helpen van jezelf. Het gaat ook over het helpen van anderen. Hoe meer je geeft, hoe meer je ontvangt.

Principe # 10 – Nooit opgeven

Misschien wel het belangrijkste punt van allemaal ‘nooit opgeven’ al lukt het niet dit jaar misschien lukt het wel volgend jaar.

Succes in haalbaar met de juiste instelling en overtuigingen. Nu je weet welke dat zijn kun jij ook jou droom of doelen gaan verwezenlijken.