SIZZ is een online webshop voor luxe tassen, sieraden en aanverwante accessoires. SIZZ is een idee van de twee zussen Saskia en Marloes, die naar hun eigen zegen een ‘een trendy en stijlvolle webshop misten’. Ze werkten hun ideeën verder uit en het resultaat is de stijlvolle webwinkel SIZZ.

Via de webwinkel verkopen ze producten die je in de gemiddelde winkels niet zult vindt. De meeste producten importeren Saskia en Marloes zelf vanuit Milaan! Door de goede uitstraling en door gebruik te maken van affiliatie marketing, gaan de zaken zo goed dat ze zelf een eigen label aan het ontwikkelen zijn.

Wij vonden Saskia en Marloes bereid om wat ondernemers tips weg te geven.

sizz

Hoe zijn jullie u op het idee gekomen?

Wij komen uit een ondernemersgezin, wij hebben al vaker leuke ideeën gehad iets samen te beginnen, en nu was de tijd er rijp voor. Aangezien wij beide kleine kinderen hebben merkten we dat online winkelen echt een uitkomst is.

Jullie runnen samen SIZZ, is dat een bewuste keuze?

Ja, we vullen elkaar aan en vinden het leuk samen met SIZZ bezig te zijn. We misten duidelijk een trendy, stijlvolle webshop en de voorwaarde die wij ons zelf stelden, is alleen items verkopen die wij echt leuk vinden!

Ging het eerste jaar naar verwachting?

Absoluut, zowiezo moesten we natuurlijk even “zoeken” om onze doelgroep te bereiken… via internet is het toch totaal anders dan een winkel hebben, waar honderden mensen per dag voorbij lopen, maar met de juiste links en een affiliatie programma gaat dat ons prima af! Wat verder een leuke ontwikkeling is, is dat we bezig zijn met een eigen label…. we zijn heel benieuwd of dit aan zal slaan!

Waren of zijn er typische problemen waar jullie tegen aanliep, omdat jullie vrouwelijke onderneemster zijn?

Nee, we hebben alleen te luchtig gedacht over de uren die je moet investeren om een webshop te runnen.

Welk advies kunnen jullie vrouwen geven, die een eigen bedrijf starten?

Niet bezuinigen op het ontwerp van je site, dit is namelijk het visitekaartje van je bedrijf, de lay-out is van fundamenteel belang. Natuurlijk ook de snelheid waarmee je je klant van het aangekochte product voorziet… het liefst de volgende dag al!

En wat moet een vrouwelijke onderneemster juiste niet doen of voor oppassen.

Niet elke avond urenlang achter de pc gaan zitten!!

Nieuwsgierig naar de stijlvolle webshop van SIZZ, of ben je ook zo gek op luxe tassen en bijpassende sieraden en wil jij jezelf verwennen, bezoek dan hier de website SIZZ.