Zoek je een adresje om samen met je partner tot rust te komen, dan is de luxe Bed and Breakfast ‘Résidence La Vie en Rose’ een echte aanrader (beste B&B van Nederland 2011). Deze luxe B&B ligt in het bekende ‘rozendorp’ Lottum en is gevestigd in een monumentaal pand uit 1880.

Tijdens je verblijf bij ‘Résidence La Vie en Rose’ kan je overnachten in één van de drie luxe suites: ‘Heaven’, ‘Dreams’ en ‘Pillows’. Alle drie de suites zijn smaakvol ingericht, in de rustige living of op het terras kan je ongestoordt een boek lezen. s’ Morgens krijg je een uitstekend ontbijt met verse streekproducten. Ook de eigengemaakte High tea is heerlijk! Deze wordt bij mooi weer geserveerd op het terras, bij slecht weer bij de open haard! In de zomer is ook het zwembad open. Vlakbij ligt ook Thermaalbad Arcen en de Kateeltuinen.

Het dorpje Lottum heeft haar bekendheid vooral te danken aan de vele rozen die hier vandaan komen, maar liefst 70% van de Nederlandse rozenproductie komt uit dit dorpje. Niet verwonderlijk dat het gehele dorp in het teken van de roos staat. Elke zomer vind er het rozenfestival plaats en in de prachtige rozentuin kan je inspiratie opdoen voor je eigen tuin.

Voor meer info en reserveringen kan je kijken op de website van Residencelavieenrose.nl (beoordeling op Zoover 9)

Sfeer foto’s van Résidence La Vie en Rose

residencelavieenroseSuite Dreams

residencelavieenrose4Living

residencelavieenrose2Tuin met zwembad

High tea

residencelavieenrose1Tuin met terras

lottumLottum