Category: Persoonlijke ontwikkeling

Duobaan, iets voor jou? Voor- en de nadelen!

Het idee achter de duobaan, is dat twee mensen die ieder parttime werken verantwoordelijk zijn voor de resultaten die behoren bij één functie. Op deze wijze kun je een balans in je leven creëren, waarbij jij jouw kennis en vaardigheden ‘op peil houdt’, met behoud van de status van je beroep.

More

Lichaamstaal bij een sollicitatie

De lichaamstaal bij een sollicitatiegesprek wordt vaak onderschat. Er wordt volop aandacht besteed aan de kleding, het haar, het sollicitatiegesprek wordt goed voorbereid, je zorgt dat je niet te laat komt en je probeert een goed indruk achter te laten.

More

Eigen bedrijf! Droom of doen?

Steeds meer vrouwen worden ondernemer. Daarbij is het starten van een webwinkel verreweg het populairst. Uit cijfers van de Kamer van Koophandel blijkt dat er opvallend veel vrouwen een webwinkel beginnen. Maar waar moet je aan denken als je een eigen zaak wilt beginnen?

More

Veel Nederlandse vrouwen dromen van eigen webshop

Het is een trend dat steeds meer vrouwen een eigen webwinkel open. Uit cijfers van de Kamer van Koophandel blijkt dat er opvallend veel vrouwen een webwinkel beginnen. Met 42 procent loopt de webwinkel branche ver vooruit op het gemiddelde, dat blijft steken op 28 procent aan vrouwelijk onderneemsters

More

Herintreden? De mogelijkheden!

De zogenaamde “spitsuur jaren” zijn voorbij, de kinderen gaan naar de basisschool en zitten niet altijd te wachten op de bemoeienis van jou. Wat dan? Ga je weer fulltime of parttime werken? Maar wat zijn jouw kansen dan op de arbeidsmarkt, zul jij je afvragen?

More