In deze drukke feestmaand lijkt het soms dat het alleen maar om de cadeau’s draait! We struinen met zijn allen heel wat winkels af voor het perfecte cadeau. Natuurlijk is dat mooi, dat je veel tijd steekt, in het vinden van het perfecte cadeau! Maar heb je er wel eens bij stilgestaan, dat je naast een fysiek cadeau, ook iemand tijd cadeau kan doen? Want tijd is in onze samenleving schaars.

Zou het niet mooi zijn om in plaats van een fysiek cadeau, een paar uur van je tijd cadeau te geven?

Tijd om samen wat leuks te ondernemen, koffie drinken bij je opa en oma of oppassen op de kinderen van je vriendin! Want uiteindelijk draait het toch om het goede gevoel dat jij krijgt bij het geven van je cadeau! Mij lijkt dit een geweldig cadeau. Of wat denk jij?

Ook leuk is een vriendinnenweekend naar bijvoorbeeld de Hollandse kust. Een weekendje lang uitwaaien en genieten van de frisse zeewind door jullie haren. Interesse? Bekijk hier de mooiste stranden van Nederland. Zoek je een bijzonder slaapplekje voor je vriendinnenweekend, wat dacht je van een strandhuisje in Nederland. Keuze is er voldoende!

Foto’s via weheartit.com