Bijna zomervakantie, tijd dus voor een heerlijk vakantieadresje! Deze keer is het een heerlijk luxe adresje in Drenthe en hebben we ook aan de kinderen gedacht, want we hebben het over het luxe vakantiepark ‘Hof van Saksen‘. Hier zijn namelijk alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke zomervakantie! Fijne en comfortabele huisjes, binnenzwembad met peuterbad, een super lange wild waterglijbaan en een vijftal eetgelegenheden.

Maar de fijnste voorziening is het luxe ‘Spa en Wellness centrum’. Hier kan je heerlijk tot rust komen in de sauna’s of genieten van beauty- of massage behandelingen, terwijl je kinderen zwemmen of zich uitleven in de nieuwe ‘Bounz arena’ (grote hal met trampolines). Een dagje erop uit? Ook geen probleem! In de omgeving van ‘Hof van Saksen’ is voldoende te doen en te beleven!

HSN_02_36066

Fijne en stijlvolle huisjes.

HSN_06_48444

De ‘Bounz arena’.

HSN_07_35349

Lekker tot rust komen, kan in het luxe ‘Spa en wellness centrum’.

HSN_08_35365

De mega coole wildwaterbaan.

Zoek je een kindvriendelijke vakantie bomvol spel- en sportplezier. Kijk dan eens op Lekker weg tips voor vijf fijne kindvriendelijke adresjes. Hof van Saksen ligt in Drenthe. Zoek je meer Landal parken, bekijk dan het overzicht van alle Landal GreenParks parken op Bungalowparkoverzicht.nl. Ook leuk zijn de vakantieparken met een subtropisch zwembad.