Dit weg adresje ligt niet in Nederland, maar in de prachtige Belgische Voerstreek. De voerstreek is wellicht niet heel bekend maar het is een uniek stukje België vlak over de grens bij Maastricht. Tijdens je verblijf wordt je getrakteerd op een prachtig glooiend landschap, adembenemende vergezichten, pittoreske dorpjes met monumentale hoeves met hoogstam boomgaarden.

In deze mooie streek, gevestigd in een 16e-eeuwse vakwerkhoeve ligt de idyllische B&B Hoeve de Witte Gans. Bij aankomst is wel duidelijk dat het verleden de basis vormt voor de B&B. Naast de vier authentieke gastenverblijven die in zijn gericht met oog voor detail, beschikt de Witte Gans ook over een sauna, een houtgestookte hot tub voor twee en kan je op aanvraag een hotstone- of een ontspanningsmassages reserveren.

Een klein feestje is ook het ontbijt, ’s morgens wordt een grote mand bomvol lekkernijen aan de deur van jullie gastenverblijf bezorgt. Bij mooi weer kan je ook buiten smullen van het ontbijt. Kies je voor een verblijf dan kunnen we het ’t Bakhuis, een 18e eeuwse bakhuisje met een romantische bedstede of de Hooischuur met een bad op pootjes en houtkachel aanraden! Overnachting kan al vanaf € 30,- per persoon (doordeweeks). Bezoek hier de website van Hoeve de Witte Gans.

’t Bakhuis met een een romantische bedstede

Droomsuite

Pronkkamer

De Hot tube, die jullie privaat met z’n tweetjes kunnen gebruiken

De omgeving van Hoeve de Witte Gans

 

 

Sfeerfoto’s van Hoeve de Witte Gans

Voor nog meer zalige romantische accommodaties kun je ook kijken op Romantisch Overnachten. Hier vind je echt alleen maar speciale romantische accommodaties voor met zijn tweetjes.