Het nieuwe jaar is begonnen en de goeie voornemens zijn (wederom) beklonken met de nodige champagne. Want je weet het zeker, dit wordt jouw jaar! Dit wordt je beste jaar tot nu toe! Een top jaar! Maar hoe kun je zelf er voor zorgen dat dit gebeurd? Wat heb je ervoor nodig? Er zijn veel antwoorden mogelijk, maar met de drie onderstaande suggesties kom je een heel eind in de richting.

1 . Vind je doel

Er gaat niets boven het stellen van je eigen doel(en)! Je weet zelf waarom en kan jij al je energie de goede kant opsturen. Dus neem de tijd om je doel(en) te vinden. Dit zal je enthousiast maken, energie geven en je innerlijk verrijken.

2 . Een nieuwe uitdaging

Blijf niet altijd in je comfort zone, maar treed daar buiten, want daar buiten is wonderlijk mooi. Dus neem nieuwe uitdagingen aan dit jaar, laat ze niet voorbij gaan. Of nog beter, zoek zelf naar nieuwe uitdagingen! Wellicht niet altijd gemakkelijk in het begin, maar uiteindelijk zullen deze je leven alleen maar verrijken.

3 . Investeer in helderheid

Hoe gemotiveerd ook, afleiding ligt altijd op de loer. Afleidingen kunnen er voor zorgen dat je afwijkt van je doel(en). Het is daarom niet alleen belangrijk doelen te stellen, maar ook om tijd te investeren in duidelijkheid. Denk na over de indeling van je tijd! Wat is voor jou belangrijk en wat kan je missen!

Ook al zou je maar een van de bovengenoemde suggesties toepassen, het kan je in 2014 een heel eind brengen. Of wat denk jij?

Foto’s via weheartit.com