Je zou haast gaan denken dat je alleen een super vrouw bent als slank, hip gekleed, altijd positief en regelmatig op tv en op de covers van de bladen staat. Daarnaast combineert je feilloos je (drukke) baan met je gezin en houd er een sportief en druk sociale leven op na!

Gelukkig is dat niet waar en heeft het zijn van een super vrouw niets te maken met het feit of je nu wel of niet regelmatig in de media wordt genoemd, slank bent, hippe kleding draagt en ambitieus ben op je werk. Het gaat er om dat jij als vrouw super bent voor die mensen die belangrijk voor je zijn.

Dus de volgende keer dat je weer bij jezelf denk dat jij geen super vrouw bent omdat je toevallig niet op de cover van een tijdschrift staat, je geen zin had om uren voor de spiegel staan om er hip uit te zien en je ook geen promotie hebt gemaakt omdat je wat minder ambitieus bent als je baas had gehoopt.

Bedenk dat bij jezelf dat je wel degelijk een super vrouw bent voor die mensen die belangrijk voor je zijn. Voor deze mensen maakt het niet uit, wat je doet of hoe dat je er uit ziet! Het gaat deze mensen om de tijd en oprechte en liefdevolle aandacht die ze van jouw krijgen.

Je kinderen helpen met hun huiswerk, gezellig middag shoppen met je vriendin en koffie drinken bij je ouders. Of je biedt een luisterend oor of een helpende hand, voor wie dat nodig heeft! Dan ben jij (in hun ogen) een super vrouw.