Deze keer hebben we een zeer uniek weg adresje voor jullie: ‘De Drijvende Hotelkamer’. Dit unieke concept is bedacht en opgezet door Huub Veeneman. Deze ervaren schipper kwam zelf volledig tot rust als hij een paar nachtjes op het water had doorgebracht. Aangezien hij zelf een boot had, was het concept van de ‘De Drijvende Hotelkamer’ snel bedacht.

Je huurt voor één, twee of meerdere dagen zijn boot! Na aankomst op zijn boot vaart Huub Veeneman je naar het Hollandsch Diep, waar je midden op het water voor anker gaat. Huub Veeneman verlaat de boot en ben je vervolgens ben je helemaal alleen op het water, midden in de natuur.

Een heerlijk rustige weg adresje waar je optimaal van de rust, de stilte en de ondergaande zon kunt genieten. Geniet tot laat in de avond op het dek van een wijntje, ga gezellig tafelen of lees een boek. Bij lekker weer kan er ook gezwommen worden. Ofwel, alles kan, niets moet en genieten staat centraal.

Voor een sfeerimpressie van de Drijvende Hotelkamer kun je het onderstaande filmpje of foto’s bekijken.

Voor meer info en reserveringen kan je kijken op de website van Drijvendehotelkamer.nl

drijvende-hotelkamer4

drijvende-hotelkamer3

drijvende-hotelkamer2

drijvende-hotelkamer

Zoek je nog meer van deze bijzondere vakantieadresjes? Kijk dan eens bij de selectie van speciaal overnachten van ‘Lekkerwegtips’.