Wat zijn jouw vakantieplannen in de zomermaanden? Natuurlijk staat er een lekker lange vakantie op de agenda, maar ook zomaar een dagje uit staat bij veel Nederlanders hoog op de agenda. Zeker als het mooi weer is trekken we er massaal op uit. Vandaar deze fijne vakantie tips voor in de zomermaanden.

Voor gezinnen zijn de zomermaanden de uitgelezen kans om een attractiepark te bezoeken. Maar naar welk attractiepark ga je? Er is zoveel keus! Lekkerwegtips heeft een top 10 van pretparken in Nederland samengesteld om de keuze iets gemakkelijker te maken. Superleuk is ook een bezoekje aan een dierentuin. Bezoek een grote dierentuin, maar ook een kleine dierentuin of zelfs een kinderboerderij kan leuk zijn, zeker als je kinderen nog erg jong zijn!

Wil je er gewoon lekker met zijn tweetjes op uit? Wat dacht je van een romantisch uitje Amsterdam? Onze hoofdstad heeft een groot aantal leuke uitjes voor verliefde stellen. Gaan je kinderen niet mee of hebben jullie geen kinderen, dan is een romantisch uitje in Amsterdam een prima suggestie. Wil je het romantisch uitje compleet maken, boek dan een romantisch hotel in Amsterdam.

Fijne vakantieadresje

Zoek je nog een leuk vakantieadresje voor jou en je kinderen? Wat dacht je van een vakantiepark in Nederland met een subtropisch zwembad? Kinderen vinden waterpret zeer belangrijk! Ook leuk is een weekendje naar het luxe vakantiepark Hof van Saksen, een Efteling arrangement of reserveer een overnachting op de Efteling. Of wat dacht je van een kinderhotel? Je kinderen kunnen lekker spelen en zwemmen. Na een actief dagje blijf je slapen in een comfortabele familiekamer. Heerlijk!