De eerste dagen van maart waren geweldig! Heerlijk zonnetje, hemelsblauwe lucht en aangename temperaturen! Jammer genoeg kwam hier na een paar dagen abrupt een einde aan! Weg zonnetje, hallo sneeuw en kou! Het lijkt erop dat we nog eventjes geduld moeten hebben met de lente!

Maar snak jij ook zo naar het vrolijke en warme zonnetje, dat je laat bruisen van energie? Breng dan een bezoekje aan één van de vele wellness centra die Nederland rijk is! Waardoor je die koude en lange winter supersnel vergeet.

Een gezonde geest en lichaam (wellness)

De hele winter was niet alleen koud, het is ook een drukke periode! Naast de gewone drukte als werk, kinderen en het sociale leven, is het ook de periode van Sinterklaas en Kerstmis! Dagen die er voor zorgen dat je als vrouw overuren draait!

Om al deze drukte aan te kunnen is het belangrijk dat jij het evenwicht bewaart! Wat inhoud dat lichaam en geest met elkaar in balans moeten zijn, je voelt je hierdoor fitter en gelukkiger. Om dit balans te bewaren is het belangrijk om regelmatig te ontspannen. Dit kan in de vorm van mediteren te sporten, maar een bezoekje aan de wellness centra is ook een goede optie.

Maar wat is wellness? Waarom is het gezond?

De betekenis van wellness is samengesteld uit de Well van Well-being (welbevinden) en de Ness van Fit-ness. Je kunt zeggen de combinatie van een gezond lichaam en een gezonde geest.

Bij wellness wordt het gehele lichaam geprikkeld en verwend, waarbij alle zintuigen worden aangeraakt en gestimuleerd met behulp van onder andere muziek, geur, oliën, warmte en massages in een prettige en rustgevende omgeving!

Het is dus niet verwonderlijk dat jij je na een dagje wellness stukken beter voelt. Het is een prima plek om tot rust te komen en je lichaam te voorzien van nieuwe energie. Vooral in onze huidige drukke maatschappij is dat zeker niet onbelangrijk!

Ontspannen begin van de lente

Verwen jezelf, sluit de koude winterperiode af en maak een frisse en ontspannen start door een bezoekje te brengen aan één van de wellness centra van Nederland! Zeker weten dat jij helemaal ontspannen en vol energie het wellness centra verlaat.

Vele wellness centra hebben speciale aanbiedingen, maak daar gebruik van. Of abonneer je op hun nieuwsbrief ook hierin geven ze regelmatig interessante kortingen weg, dat weet ik uit eigen ervaring.