Als moeder heb je elke zomer twee keuzes als je gaat zwemmen met je kinderen. Je badpak aantrekken of in de kast laten hangen! Veel moeders zullen voor de laatste optie kiezen!

Ze gaan wel met hun kinderen naar het zwembad of het strand, maar alles wat nat wordt zijn de voeten! Ze zitten op de rand van het zwembad of op het strand onder een parasol en maken zich zorgen, om hoe ze eruit zien en wat anderen zullen denken.

Jessica Turner, die zelf ook moeder is, werd hier verdrietig van. “Waarom niet zwemmen met je kinderen? Om je buikje te verbergen? De buik waarin een leven is verwekt? Of vanwege je dijen en heupen, die niet meer super strak zijn? Omdat ze er voor hebben gezorgd dat jij die buik kon dragen? Je bent een moeder en dat maakt je mooi.

“Dus twijfel niet en trek dat badpak aan”

Jessica Turner die ook niet super slank is, ging naar het strand met haar kinderen. Ze trok haar badpak aan en ging de zee in met haar kinderen. Ze hadden plezier en een heerlijke dag samen! Die avond vroeg ze aan haar zoon wat hij het leukste vond, antwoordde hij: ‘Spelen met jou en papa’.

Jessica Turner heeft besloten om zich niets meer aan te trekken vanwat anderen denken! Het enigste wat voor haar telt is plezier hebben met haar kinderen. Ze hoopt dat ze met haar voorbeeld ook andere vrouwen aanmoedigt om hun onzekerheden opzij te zetten.

“Trek dat badpak aan! Maak plezier met je kinderen!”

Wil je niet naar het strand of is het winter – bekijk dan hier alle vakantieparken met een subtropisch zwembad.

Bron: themomcreative.com en telegraaf.nl