Je kijkt al een tijdje uit maar deze dag! Dus laat deze dag door niets en niemand verpesten. Ook al je eventuele eigen problemen moet je aan de kant schuiven om er een waanzinnige dag van te maken. Om je hierbij te helpen hebben wij deze checklist opgesteld.

Laat je zorgen even voor wat ze zijn

Onbezorgd genieten gaat niet als je hoofd vol zit! Een leuke dag beleef je niet als jij je druk maakt over eventuele problemen. Zet deze problemen aan de kant en beleef het moment! Waarschijnlijk kan jij op dat moment toch niets veranderen aan gedaan zaken of gebeurtenissen.

Dus geniet van de dag! Sta je voor een moeilijke keuze? Grote kans dat je na een ontspannen dagje, weet wat je moet doen.

Begin de dag met iets wat jij waanzinnig leuk vind!

Begin je dag met iets wat je waanzinnig leuk vind! Wat het ook is ‘iets groots of iets kleins’ het maakt niet uit, als jij het maar waanzinnig leuk vind! Wat dacht je van een heerlijk ontbijtje, muziek luisteren, boek lezen, een wandeling, sporten of een warm bad? Eigenlijk maakt het niet uit, als jij je er maar op kan verheugen.

Blijf genieten

Blijf genieten van je waanzinnige dag! Ga halverwege de dag niet denken of piekeren over eventuele problemen. Geniet van het moment! Want geluksmomenten zitten vaak verborgen in de kleinste dingen en gebaren. Door te blijven genieten kan jij deze dag voldaan afsluiten en heb je waarschijnlijk weer voldoende energie om al je dagelijkse beslommeringen lachen tegemoet te zien.

Beleeft het samen

Een leuke dag of een mooi moment wil je kunnen delen! Vraag je vriendin, vriend of partner en maak er samen een geweldige dag van. Zo versterk je niet alleen de band met elkaar, echt contact met leuke mensen geeft je ook nog eens een geluksboost en kan je deze speciale gebeurtenis jaren lang blijven delen.

Zorg voor herinneringen

Natuurlijk draag jij voor altijd je mooie en bijzondere herinneringen met je mee in je gedachten! Maar vergeet ze ook niet vast te legen voor later.

Foto’s via weheartit